WijnBox Om te Pieken 3 fl.

28,99

Dit is de ultieme selectie die jou in hogere kerstsferen brengt. Wij proefden deze wijnen dit najaar en kregen direct het kerstgevoel. Mooi pure wijnen met veel smaak die de feestdagen net dat beetje extra geven en de gangen van jouw kerstdiner perfect begeleiden. Ruik jij de geur van kaneelstokjes en stoofpeertjes al? Je ontvangt bij deze WijnBox een aantal wijn-spijssuggesties van de mannen van @wijnspijsidee. Bij iedere wijn ook een optie voor een vegetarisch gerecht. Prijs inclusief verzending.

De WijnBox Om te Pieken bestaat uit:

 

Wild Nature Pinot Grigio DOC

Kun jij de vos op het etiket nog herinneren uit onze Indian Summer wijnbox? Het is tijd om ‘flappie’ op tafel te zetten tijdens de borrel. Je kunt gerust doorschenken tot naast je voorgerecht. Met een iets voller en mineraal mondgevoel nog steeds zo fris als een haas!

Fußer Spätburgunder 2018

De broer van onze ‘Weißburgunder’ is ook zo heerlijk puur gemaakt! Sappig en toegankelijk met die lekkere geuren en smaken uit het paddenstoelenbos. Schenk deze pinot noir al heerlijk bij je gasten in tijdens dat je gerecht in de oven; voor dat mooie groentegerecht of licht stukje vlees natuurlijk. Een stiekeme doordrinker. Een paar keer proosten met deze pinot noir is een feestje!

Bodegas Xenysel Pie Franco 2020

We willen niet uit de hoogte doen, maar deze Monastrell geeft een heerlijke stevigheid. Zeker wanneer je in de ‘mood’ bent voor geroosterde gerechten is dit de Spanjaard om in huis te halen! De spanning in smaken is te danken aan het opgroeien op 850 meter hoogte en de unieke originele Europese wijnstokken. Een hoogvlieger tijdens het kerstdiner!

Kortingsvoucher Cork and Clever E-wijngids

25% korting op de Cork and Clever E-wijngids
Dankzij deze gids, inclusief gratis bonus wijngids met persoonlijke favorieten van Leonie, ontdek je dat er veel meer is dan de wijnen die je tot nu toe gedronken hebt. Je geeft je bewuste leefstijl een impuls; de keuze voor onbespoten wijnen geeft een positieve impact op je eigen gezondheid (energie!) én die van onze omgeving.

Artikelnummer: WIJNBOX-OTP-3 Categorie: Tags: , ,

Eigenschappen

Andere suggesties…