Annuleren en retourneren

Annuleren

U kunt een geplaatste bestelling, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos annuleren.
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Wijnkoperij Van Paesen BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren/ bedenktijd

Als consument heeft u een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product terug te sturen, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk en producten die snel aan bederf onderhevig zijn. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Wij vergoeden dus alleen ongeopende flessen wijn.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Wijnkoperij Van Paesen BV kenbaar te worden gemaakt. Stuur ons in dat geval altijd een e-mail. Vermeld u hierbij in ieder geval uw volledige naam, het bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze inkoop en service vinden wij het prettig wanneer u ons de reden hiervan laat weten.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wijnkoperij Van Paesen BV zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Wijnkoperij Van Paesen BV heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres:

Wijnkoperij Van Paesen BV
Johanneshoevelaan 15
2241 XB Wassenaar

keyboard_arrow_up