Vegan wijn

In het wijnbereidingsproces kunnen klaringsmiddelen (eiwit, vislijm, gelatine) worden gebruikt. Deze binden, vooral bij het maken van witte wijn, het sediment en andere zwevende deeltjes en ruimen het op. Een veganistische wijn is een biologische wijn, waarbij gekozen is voor niet-dierlijke producten om de wijn te klaren. Het kan ook dat de wijn niet wordt geklaard, zoals bij sommige natuurwijnen het geval is. Veganistische wijnboeren gebruiken ook geen dieren voor bijvoorbeeld het ploegen van hun land.

vegan wijnbouw

Ons aanbod vegan wijnen

Menu
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}