Ons Verhaal

Wijnkoperij Van Paesen is in 2020 opgericht door Pascal Noordover, wijnliefhebber en ondernemer.
Zijn liefde voor wijn ontstond in 1993 tijdens een stage in Frankrijk, een belangrijk centrum van de wijnbouw in Europa. Het enthousiasme over wijn werd de afgelopen jaren meermaals aangewakkerd door het bezoeken van wijngaarden in o.a. de Moezelstreek, Pfalz, Franken, Bourgogne, Alsace, Toscane, Languedoc-Rousillon, Catalunya en Nederland. Tijdens de voorlaatste wijnreis in 2019 hielp Pascal wijnmaker Jeroen Nagtegaal een handje bij de oogst op zijn bodega Sauvella in het Spaanse wijngebied Costers del Segre. Daar ontstond het idee van directe import.

Na jarenlang ondernemer te zijn geweest in de thuiszorg werd vanuit passie een nieuwe onderneming gestart: Wijnkoperij Van Paesen. De naam is een knipoog naar de voornaam van Pascal: die betekent ‘op Paesdag geboren’ wat Pascal ook daadwerkelijk is.

Pascal Noordover Wijnkoperij Van Paesen Wassenaar en Oud-Beijerland

Wijnkoperij Van Paesen biedt uitsluitend bijzondere en biologische wijnen. Wijnen die in een kleine oplage, met oog voor het behoud van de natuur en door bevlogen mensen worden gemaakt.
Op authentieke wijze, met een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen, zonder toevoegingen en van druiven die handmatig worden geplukt en geselecteerd.

Bij onze makers levert ieder oogstjaar nieuwe en unieke wijnen op. Met verrassende aroma’s en smaken die veel zeggen over de gebruikte druivenrassen, het terroir en de omstandigheden waaronder de oogst tot stand is gekomen.

De zoektocht naar pareltjes is voor ons de grote uitdaging. De biologische wijnen van Wijnkoperij Van Paesen halen wij het liefst uit een onontdekte hoek. Daarbij wordt gekozen voor rechtstreekse afname van de makers en kleinschalige import.

Liefhebbers en restaurateurs met een voorkeur voor bijzondere wijn spijs combinaties zijn bij ons aan het goede adres. Op aanvraag gaan wij op zoek naar de wijn die u graag op uw wijnkaart wilt hebben.

Menu
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}