Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 75,00 berekenen wij verzendkosten van € 8,95 in NL. Bestellingen boven € 75,- versturen wij gratis. Voor verzending naar België is het tarief ongeacht de ordergrootte € 11,95

Verzenden

Wij versturen onze wijn veilig via PostNL. De status van de zending kan worden gevolgd door middel van Track & Trace. PostNL levert direct aan huis en doet een leeftijdscontrole bij aflevering.

Bezorgen

In de regio’s duin- en bollenstreek, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Valkenburg (Zuid-Holland), Leidschendam-Voorburg, Den Haag Benoordenhout, Den Haag Archipel, Den Haag Statenkwartier, Den Haag Leidschenveen en Hoeksche Waard bezorgen wij uw bestelling boven de € 25,- gratis aan huis. Voor bestelling onder € 25,- geldt een tarief van € 5,95.

Voor zakelijke afnemers en grotere bestellingen geldt dat er op maat afspraken worden gemaakt over levering door onze eigen bezorger. 

Afhalen

Wil je jouw bestelling liever afhalen? Dat kan. Neem voor het plaatsen van de bestelling in de online wijnwinkel eerst even contact met ons op.

Levertijden

Wij streven ernaar om bestellingen binnen Nederland uiterlijk na 5 werkdagen op de plaats van bestemming te laten afleveren.

Levering uit voorraad

Indien een product onverhoopt niet of onvoldoende op voorraad is, dan nemen wij contact op om een alternatief aan te bieden, een andere levertijd af te spreken of de bestelling te annuleren.

keyboard_arrow_up