Groothandel in biologische wijn

  • Exclusieve wijnen
  • Direct van de wijnboer
  • Puur product

De zoektocht naar pareltjes is voor ons de grote uitdaging. De biologische wijnen van Wijnkoperij Van Paesen halen wij het liefst uit een onontdekte hoek. Daarbij wordt gekozen voor rechtstreekse afname van de makers en kleinschalige import.

Liefhebbers en restaurateurs met een voorkeur voor bijzondere wijn spijs combinaties zijn bij ons als importeur en groothandel aan het goede adres. Op aanvraag gaan wij op zoek naar de wijn die u graag op uw wijnkaart wilt hebben.

Zoek je goede biologische wijnen?

Uw groothandel met diverse soorten biologische wijn

U kiest bij onze groothandel uit een breed assortiment biologische wijn. In onze groothandel vindt u exclusieve biologische wijnen die gemakkelijk online te bestellen zijn. De biologische wijnen die u bij ons vindt, zijn onderverdeeld in rode en witte wijnen. Als groothandel halen wij onze biologische wijn zonder of met weinig sulfiet uit Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Ons assortiment is erg divers en kent veel verschillende smaken en aroma’s. Daarnaast verkopen wij ook biologische champagne.

biologische wijnbouw

Bestel uw biologische wijn bij onze groothandel

Kies voor een puur product en bestel uw biologische wijn bij onze groothandel. De verschillende soorten natuurwijnen waaruit u kiest in onze natuurwinkel, zijn ook goed te combineren met verschillende spijzen. Als u vragen heeft over het bestelproces, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)6 341 285 97 of een e-mail sturen naar info@wijnkoperijvanpaesen.nl.

Menu
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}