Biologische Franse wijn

  • Exclusieve wijnen
  • Direct van de wijnboer
  • Puur product

Als u een pure wijn wenst, kies dan voor een biologische Franse wijn. Deze wijn wordt, net als onze vele andere biologische wijnen, op authentieke wijze en zonder toevoegingen gemaakt. De druiven worden handmatig geplukt en geselecteerd. Ook de rijke smaak maakt het de moeite waard om een Franse natuurwijn te kopen. Bekijk het exclusieve assortiment van Wijnkoperij Van Paesen!

Zoek je goede biologische Franse wijn?

Een heerlijke biologische Franse wijn die bij u past

Frankrijk staat bekend als de één na grootste wijnproducent ter wereld. Ook op het gebied van biologische wijnen vindt u de lekkerste varianten uit diverse Franse streken. U heeft dan ook de keuze uit diverse soorten wanneer u een Franse natuurwijn uit ons nauwkeurig geselecteerde aanbod wilt kopen. U kiest bij ons uit een biologische Franse witte, rode wijn of rosé. De witte wijnen variëren van een subtiele en frisse smaak tot wijnen met een pittige afdronk. Naast de rode wijnen, die variëren van een soepele tot een stevige rode wijn, bieden wij ook elegante rosé aan met karakter en frisheid. Een biologische Franse wijn kan afkomstig zijn van een van de diverse domeinen:

biologische wijnbouw

Uw Franse natuurwijn bij ons in de webshop kopen

Wilt u een Franse natuurwijn kopen die helemaal naar uw smaak is of die u verrast? Dat doet u in onze uitgebreide online wijnwinkel. Wilt u liever een biologische wijn uit een ander land proberen? Bestel dan een biologische Duitse wijn of Italiaanse wijn uit onze webwinkel. Heeft u vragen over onze wijnen of het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 341 285 97 of stuur een e-mail naar info@wijnkoperijvanpaesen.nl.

keyboard_arrow_up