Biologische Duitse wijn

  • Exclusieve wijnen
  • Direct van de wijnboer
  • Puur product

Elke biologische Duitse wijn van Wijnkoperij Van Paesen is een puur product. Dit komt doordat deze wijn altijd op een natuurlijke manier wordt gemaakt. Bij de productie van onze biologische Duitse wijn worden de druiven handmatig geplukt en geselecteerd. Ook wordt de wijn op authentieke wijze en zonder toevoegingen gemaakt. De wijnen worden in een kleine oplage gemaakt, met oog voor het behoud van de natuur. Al onze Duitse en andere wijnen zijn dus exclusief!

Zoek je goede biologische Duitse wijn?

Kies uw heerlijke biologische Duitse wijn

Wanneer u een biologische Duitse wijn in onze webshop zoekt, kunt u kiezen uit diverse soorten. Bij ons kiest u voor een rode of witte biologische Duitse wijn. Bij een witte wijn varieert de smaak van verfijnd en fris tot een combinatie van zoet en zuur. De wijnen zijn ook goed te combineren met verschillende spijzen. Wat betreft de rode wijn kiest u voor bijvoorbeeld een droge of een volle rijpe wijn. Onze wijnen zijn verder afkomstig van verschillende domeinen:

biologische wijnbouw

Bestel uw wijnen in onze online wijnwinkel

In onze webshop bestelt u gemakkelijk een van onze biologische Duitse wijnen. Bekijk ons gevarieerde assortiment en bestel ook eventueel een van onze biologische Franse wijnen of biologische Spaanse wijnen. Als u nog vragen heeft, dan kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)6 341 285 97 of per e-mail via info@wijnkoperijvanpaesen.nl.

keyboard_arrow_up